Пробвайте веднага! Ето как ще пречупите лошия късмет и безпаричието

Дори да ги приемате на шега, но съществуват специални ритуали, които според поверията привличат парите в живота ни. Съветът на запознатите с тези техники е да не се провеждат често, за да не се получи като в мъдрата приказка за рибаря и златната рибка – висшите сили необичат прекалените изисквания.

Има и старинни магически правила, чието спазване предпазва от нищета. Те не обещават богатство, но ако се придържате към тях, суровото безпаричие щяло да ви подмине. Особеностите на тези правила са в това, че е желателно да се спазват ден след ден–за да проработят, са необходими няколко месеца, затова пък не съществува риск да останете с „пробито корито“.

А ето и самите правила:

loading...

1.Не вземайте заем (кредит) в понеделник. Не връщайте дълг във вторник, а кредит–в петък. В противен случай, рано или късно, ще се оплетете.

2.Ако в края на седмицата в портмонето ви са останали дребни пари (до10лв.), в неделя трябва да ги похарчите или да ги раздадете като милостиня, иначе цялата ви печалба ще е дребна.

3.Ако искате да помолите за повишение на заплатата, най-добре е да го направите в средата на деня в сряда.

4.Ако сте дали пари на заем и ви ги връщат, вземайте банкнотите с дясната ръка, а с лявата „стискайте палци“. Ако вие сте взели заем, връщайте парите рано сутрин.

5.Старайте се по възможност да харчите едрите банкноти, без да ги разваляте. Някога казвали, че да се разменят левове за стотинки е на сълзи, а едрите банкноти с дребни – на харчове.

6.Не слагайте на сметка кръгла сума –„нулевото“ й окончание ще свежда до нула печалбата ви.

7.След залез слънце не метете дома, иначе цялата печалба ще бъде изметена с боклука навън.

8.Ако отдавна не сте получавали повечко пари и изведнъж ви се е паднала по-голяма сума, в този ден не харчете и стотинка, по-добре вземете малко пари на заем. Внесете всички пари в дома–нека да пренощуват там. В краен случай ги вложете в банка.

9.Старайте се да подавате милостиня на жени в бели монети ,а на мъже–в жълти. Най-добре е изобщо да не давате банкноти – на бедно сте.

10.Ако сте взели на заем съд или чанта, неги връщайте на собственика празни–сложете монета или някакво кулинарно изделие, иначе портфейлът ви ще опустее.

11.Никога не бройте парите в портмонето си в присъствието на други хора.

12.Никога не слагайте пари на масата за хранене.

13.Никога не дръжте портфейла си–включително и подарения на скоро, празен. Нека в него да има поне една монетка. А и в джобовете на дрехите ви е добре да дрънкат парички.

14.Дори да държите спестяванията си в банка, съхранявайте определена сума пари и у дома, като поне веднъж месечно я увеличавате с по няколко банкноти . Пазете тези символични спестявания на тъмно – парите не обичат светлината, и обезателно отвреме навреме ги бройте.

15.Дали плащате или вземате, не получавайте парите от ръка в ръка–слагайте ги на специална чинийка или на масата. Иначе заедно с парите можете да вземете и чуждите уроки или карък.

Сподели:

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *