Диета за отслабване с изключване на въглехидратите

Тази диета се състои от пълно изключване на въглехидратите във вашата храна – изхранване, което помага на организма да се изчисти от натрупаните мазнини. Най-важното при този начин на хранене е, че (след 4-5 дни) няма да сте гладни, постоянно, 24 часа в денонощието!

Не трябва да се храните само три пъти на ден, а да си хапвате, когато ви се иска и колкото ви се яде. Храната не трябва да се мери, нито да се приготвя отделно и специално за вас. Не трябва да пиете таблетки и чайове против повишен апетит. Не трябва да правите специални упражнения и да ходите на акупунктура.

Ако имате възможност, започнете диетата в ден на пълнолуние или новолуние, като преди това е полезно да направите два разтоварващи дни само на чай с мед и лимон. Ако не издържате, добавете един вид плод – най-добре ябълки.

Добре е да ходите много пеша или да правите най-прости физически упражнения, особено след първите 26 дни.
Противно на всички очаквания от хора, отричащи месото, се освободих от главоболието, умората, проблемите с кръвното налягане и тежестта в сърдечната област.

УСПЕХЪТ Е СИГУРЕН, но ви давам един съвет, който ще ви помогне. Знам го от личен опит. КОГАТО ЗАПОЧНЕТЕ ДА ПРИЛАГАТЕ НОВИТЕ НАЧИНИ НА ХРАНЕНЕ, ПРЕСТАНЕТЕ ДА МИСЛИТЕ, ЧЕ СТЕ ПЪЛНИ И ТРЯБВА ДА ОТСЛАБВАТЕ. ПРОСТО СЕ ХРАНЕТЕ ЗА УДОВОЛСТВИЕ И ЖИВЕЙТЕ ЖИВОТА СИ СПОКОЙНО!

 

Действие:
С пълното изключване на въглехидратите, организмът започва да топи мазнините. Първите шест дена губите 3-5 кг, а всеки следващ ден около 400 г до 1 кг. За 24 дена, колкото е задължителната продължителност на диетата, можете да загубите между 10 и 20 кг. При всеки човек действието е различно.

Внимание!!!
Ако само един ден изядете едно малко парче хляб, чаша мляко или каквато и да е дреболия, съдържаща въглехидрати, ще стопирате топенето на мазнините. Искате или не, се налага да започнете диетата отново.

 

Разрешени храни:
Всички видове месо – говеждо, телешко, пилешко, свинско, агнешко, гъска, патица, всички видове дреболии, дивеч. Всички начини за приготвяне на храната са разрешени, без да панирате.
Може да се ядат пръжки (без хляб), сушено месо, колбаси (без кренвирши или такива, съдържащи соя), всички видове риба, рибни консерви, цялото разнообразие на салатите, пресни или печени чушки, домати, краставица, прясна или кисела зелка, цвекло, салата от морски дарове, салата от кромид лук, репички и спанак – каквото ви хрумне и пазарът позволява в сезона.

 

Салатите могат да се подправят със сол, оцет, олио и пипер, без сосове.

Може да се яде лютеница без захар.
Яйца е разрешено да си хапвате, приготвени по всички начини и с всички видове зеленчуци.
Можете да пиете минерална вода, кафе и всички видове чай без захар.
Половин литър вино се разрешава след шестия ден.

 

Забранени храни!!!
Хляб, картофи, брашно, ориз, боб, грах, галета, панирано месо, соя, соеви кубчета, тестени произведения, ядки, кренвирши. Да няма запръжки в нито едно ядене. Забранени са за консумация всички видове млечни произведения – мляко, масло, сметана, айрян, кремове, маргарин, сладкиши, захар, шоколад и различни царевични пръчици, сладолед, солети. забравете за сирене, кашкавал – обикновени и специални. Никакви плодове!

 

Важно!!!
Можете да направите диетата два пъти по 26 дни, след което е желателно да си дадете почивка от 2 месеца, в които е правилно да се храните разделно.
Да се пият витамини – С, Е, калций, магнезий, или мултивитамини.

Когато постигнете желаното тегло и престанете да се придържате към диетата, ви трябват две години при безразборно хранене, за да започне пак повишаване на теглото ви.

Диетата приключи
Хапвайте си колкото ви се иска, но… бройте точките!

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *