Принц Чарлз казва, че се бори да не се ръкува с ръце на фона на коронавируса

Принц Чарлз свиква с нови протоколи.

Принцът на Уелс присъства на наградите „Тръст“ на Принца и TK Maxx &homesense в Лондонския Палад в сряда, където той забрави нова политика да не се ръкува на фона на коронавируса. Във видео и снимки, направени при пристигането му, Чарлз може да бъде видян да предлага ръката си на сър Кенет Олиза, лорд-лейтенант на По-голям Лондон, преди вместо това да предложи знак намасте.

 

71-годишният крал се смее, когато поздравява Олиза. След това той се вижда да ходи към повече администратори и отново да предложи ръката си, преди да си спомни новия си поздрав. Веднъж в събитието, той казва здравей на всички по същия начин.

Наградите на Княз овите ,те признават младите хора, които са преодолели проблемите и са постигнали успех в живота си с помощта на благотворителността. Чарлз също така изнесе възвисяваща реч по време на събитието.

Исках да поздравя всички тези удивителни млади хора, които днес са били признати в наградите tK Maxx и Homesense,“ каза той. Всички те са показали, както виждате, показаха огромна смелост и решителност да правят положителни промени в живота си и са истинско вдъхновение за всички нас.“

Междувременно Чарлз и останалите кралски семейства следват същия протокол и политика на „Без ръкостискане“, в „Уелсманстър“ в „Абатство“ в Понеделник.

Никой от кралското семейство не се ръкува с някой от присъстващите или тези, които председателстват службата. Един кралски репортер отбеляза, че принц Чарлз не се ръкува с никого, също така предлага поздрави нанасте на гостите. Същият репортер по-късно се подбужда шейната политика на Уестминстърското абатство в момента, за да не се ръкуват с ръце, а не кралски протокол поради скорошното избухване на коронавирус в САЩ.

По-късно принц Хари е бил забелязан да даде на певицата Крейг Дейвид препънат вместо ръкостискане

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *